NCD Ontwikkelcyclus Starters

Sommigen geven er de voorkeur aan te leren door te denken, anderen door te doen. Het NCD proces bevat het ontwikkelen en in evenwicht brengen van beide benaderingen. Terwijl het doorwerken en bespreken van je NCD resultaten een hele grote hulp is in het bedenken van een nieuwe manier van doen, zijn Ontwikkelcyclus Starters een hele goede manier om daar een balans in te brengen door je te helpen te handelen met als gevolg een nieuwe manier van denken.

Zoals de naam al suggereert, zijn Ontwikkelcyclus Starters geen uitgebreide takenlijsten om de gezondheid van je gemeente te verbeteren. Deze kunnen worden ontwikkeld en vormgegeven in je belangrijkste actieplannen, maar om te beginnen zijn ze een simpel middel om de wielen van verandering in je gemeente draaiende te krijgen, terwijl je na blijft denken over je minimumfactoren.

Voer enkele letters in van een kwaliteitskenmerk, thema of vraag in het vakje hieronder, download een Ontwikkelcyclus Starter set naar keuze, kies een starter uit en ga het doen!

Click the Cycle Starter to view it.