NCD Cikluskezdő

Néhányan inkább gondolkodás, mások pedig cselekvés által szeretnek tanulni. Az NCD folyamata mindkét megközelítést támogatja és figyel a köztük lévő egyensúlyra is. Az NCD Állapotfelmérés eredményeinek feldolgozása sokat segít abban, hogy a cselekvés új útjait gondold ki. Az NCD Cikluskezdő pedig az egyensúly megtartásával olyan cselekedetekre ösztönöz, amely újfajta gondolkodásmódot eredményezhet benned.

Ahogy a név is sugallja, az NCD Cikluskezdők nem a teljesség igényével megfogalmazott feladatlisták, melyek által már egészségesebbé is válik a gyülekezeted. Persze hasznosak lehetnek számodra, sőt még az is lehetséges, hogy beleillenek a főbb cselekvési terveidbe, mégis leginkább segédeszközök, amelyek arra szolgálnak, hogy beindítsák a változásokat a minimumfaktor által érintett területeken.

Elegendő, ha az NCD Állapotfelmérés által meghatározott minőségi jellemző, motívum vagy kérdés néhány betűjét begépeled a következő mezőbe; máris látni fogod, melyik NCD Cikluskezdők közül választhatsz. Töltsd le, amelyikkel dolgozni szeretnél, aztán hajrá!

Click the Cycle Starter to view it.